Overslaan en naar de inhoud gaan
Colofon

Colofon / Proclaimer

Dit is de officiële website van GGD Flevoland.

GGD Flevoland is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan om deze actueel te houden en van de juiste informatie te voorzien.

Soms linken we door naar andere websites. We zijn echter niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites.

Alle informatie die je ons verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk. Je persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor ze zijn verstrekt.

Deze website wordt beheerd door
GGD Flevoland
Postbus 1120
8200 BC Lelystad

Telefoon: 0320 276 211

Foto’s en teksten

Informatie en foto’s op deze website mogen alleen met toestemming gebruikt worden. Het GGD-logo staat in het Merkenregister. Je mag dit logo alleen gebruiken na toestemming van GGD GHOR Nederland. Wil je een foto gebruiken? Neem dan contact op via het formulier op deze pagina.

Toegankelijkheid

GGD Flevoland besteedt veel aandacht aan toegankelijkheid, gebruiksgemak en vindbaarheid. Wij proberen alle informatie zo aan te bieden dat je de informatie die je zoekt, ook kan vinden en kan gebruiken.

Pdf-bestanden

De webrichtlijnen stellen hoge eisen aan pdf-bestanden. We werken zoveel mogelijk volgens de webrichtlijnen van de overheid. Op dit moment voldoen de pdf-bestanden op deze website nog niet aan de webrichtlijnen. In de komende tijd worden oude pdf-bestanden vervangen door toegankelijke bestanden.

Problemen met toegankelijkheid

Laat het weten als je op deze website een probleem hebt met de toegankelijkheid via onderstaand formulier.

Contact over de website

Heb je een vraag over de website of kom je iets tegen dat niet klopt? Of heb je tips voor verbeteringen? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij stellen dit bijzonder op prijs.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Stel gerust een vraag als je iets over de website wilt weten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.