Overslaan en naar de inhoud gaan
Samen werken aan gezond en veilig opgroeien en leven in Flevoland
Wij zijn GGD Flevoland, een publieke gezondheidsorganisatie van en voor iedere inwoner van Flevoland. Als GGD Flevoland motiveren wij inwoners op een positieve manier om gezond te blijven of te worden.

Word jij onze collega?
Wij werken voor en met alle Flevolandse inwoners met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuiging. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen samenwerken met een divers samengesteld personeelsbestand. En daarvoor zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s.

Wil jij bijdragen aan de gezondheid van ruim 400.000 inwoners van Flevoland? Wil jij meewerken aan een gezonde samenleving in een veilige leefomgeving waarin we naar elkaar omkijken, ook als het minder goed gaat?

Bekijk dan onze vacatures. Heb je interesse in een vacature en voldoe je aan het profiel, dan nodigen we je uit om te solliciteren.

Vacatures


22-04-2024
De Regionale Ambulancevoorzieningen Flevoland en Gooi & Vechtstreek, verzorgen de ambulancezorg in de provincie Flevoland en in het Gooi en de Vechtstreek. Beide organisaties werken intensief samen.                                                                                                     ...

11-01-2024
Binnen het team Jeugdgezondheidzorg (JGZ) zijn wij steeds op zoek naar enthousiasteBASISARTSEN en JEUGDARTSEN(M&G met profiel Jeugdarts/KNMG of basisarts / ANIOS) voor meerdere locaties in Flevoland24-36 uur per week“Als jeugdarts bij de GGD Flevoland kom je een enthousiaste vakgroep versterken, di...
 • Sven van der Burg

  Werken bij GGD volgens

  Sven van der Burg, communicatieadviseur en woordvoerder. "Mensen informeren en inspireren om gezond te blijven of te worden. Daar houd ik me mee bezig. Bijvoorbeeld via de website, de pers of via onze artsen en verpleegkundigen. De sfeer is hier erg goed. Sociale, mensgerichte collega’s maken het een fijne organisatie. En met alle verschillende onderwerpen waarover we communiceren, blijft het interessant!"
 • Elise Beket

  Werken bij GGD volgens

  Elise Beket (34) werkt sinds een jaar bij GGD Flevoland als aios arts Maatschappij + Gezondheid: 'Als arts M+G heb je een 360° blik. Je moet je blik op het individu richten en tegelijk het grotere plaatje kunnen zien. Je kijkt naar de mens, naar factoren rondom het kind of de jongere en je kijkt naar het systeem. Inzoomen en uitzoomen’
  Lees meer over Elises werk bij GGD Flevoland
 • Marije Goud

  Werken bij GGD volgens

  Marije Goud is jeugdarts KNMG bij GGD Flevoland en AIOS arts M&G. Daarnaast is ze Aandachtsfunctionaris Kindermishandeling en Huiselijk Geweld.
  Lees meer over Marije's werk bij GGD Flevoland
 • Lydia van Marle

  Werken bij GGD volgens

  Lydia van Marle is Toezichthouder Kinderopvang
  Lees meer over Lydia's werk bij GGD Flevoland
 • Shanna Brizic

  Werken bij GGD volgens

  Shanna Brizic is Adviseur Publieke Gezondheid bij GGD Flevoland
  Lees meer over Shanna's werk bij GGD Flevoland