Overslaan en naar de inhoud gaan
Samen werken aan gezond en veilig opgroeien en leven in Flevoland
Wij zijn GGD Flevoland, een publieke gezondheidsorganisatie van en voor iedere inwoner van Flevoland. Als GGD Flevoland motiveren wij inwoners op een positieve manier om gezond te blijven of te worden.

Word jij onze collega?
Wij werken voor en met alle Flevolandse inwoners met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuiging. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen samenwerken met een divers samengesteld personeelsbestand. En daarvoor zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s.

Wil jij bijdragen aan de gezondheid van ruim 400.000 inwoners van Flevoland? Wil jij meewerken aan een gezonde samenleving in een veilige leefomgeving waarin we naar elkaar omkijken, ook als het minder goed gaat?

Bekijk dan onze vacatures. Heb je interesse in een vacature en voldoe je aan het profiel, dan nodigen we je uit om te solliciteren.

Vacatures


21-02-2024
Team GHOR van Flevoland en Gooi en Vechtstreek is op zoek naar een energieke:BELEIDSMEDEWERKER ketenzorg(32-36 uur per week)Standplaats AlmereWaar draait het om bij ons?Nederland is dichtbevolkt, dynamisch en constant in beweging. Dit brengt zowel kansen als uitdagingen met zich mee. Bij de GHOR st...

21-02-2024
 GGD Flevoland bewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid van de Flevolandse inwoners onder het motto “Een leven lang gezond”. De GGD Flevoland is eigenlijk altijd wel in beweging. De boekhouding van de GGD Flevoland is complex. We hebben als overheidsorganisatie te maken met subsidies, zorgverz...

19-02-2024
Bij het team Algemene Gezondheidszorg van GGD Flevoland is een tijdelijke vacature ontstaan voor de functie van eenMedisch Technisch Medewerker TBCStandplaats Lelystad, voor 24 – 28 per weekFunctie-inhoudDe Medisch Technisch Medewerker:Verzorgt de intake en anamnese van patiënten en cliënten;Maakt ...
 • Sven van der Burg

  Werken bij GGD volgens

  Sven van der Burg, communicatieadviseur en woordvoerder. "Mensen informeren en inspireren om gezond te blijven of te worden. Daar houd ik me mee bezig. Bijvoorbeeld via de website, de pers of via onze artsen en verpleegkundigen. De sfeer is hier erg goed. Sociale, mensgerichte collega’s maken het een fijne organisatie. En met alle verschillende onderwerpen waarover we communiceren, blijft het interessant!"
 • Elise Beket

  Werken bij GGD volgens

  Elise Beket (34) werkt sinds een jaar bij GGD Flevoland als aios arts Maatschappij + Gezondheid: 'Als arts M+G heb je een 360° blik. Je moet je blik op het individu richten en tegelijk het grotere plaatje kunnen zien. Je kijkt naar de mens, naar factoren rondom het kind of de jongere en je kijkt naar het systeem. Inzoomen en uitzoomen’
  Lees meer over Elises werk bij GGD Flevoland
 • Marije Goud

  Werken bij GGD volgens

  Marije Goud is jeugdarts KNMG bij GGD Flevoland en AIOS arts M&G. Daarnaast is ze Aandachtsfunctionaris Kindermishandeling en Huiselijk Geweld.
  Lees meer over Marije's werk bij GGD Flevoland
 • Lydia van Marle

  Werken bij GGD volgens

  Lydia van Marle is Toezichthouder Kinderopvang
  Lees meer over Lydia's werk bij GGD Flevoland
 • Shanna Brizic

  Werken bij GGD volgens

  Shanna Brizic is Adviseur Publieke Gezondheid bij GGD Flevoland
  Lees meer over Shanna's werk bij GGD Flevoland