Overslaan en naar de inhoud gaan
Werken bij de GGDArbeidsvoorwaarden
Werken bij de GGDArbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

GGD Flevoland biedt een stimulerend werkklimaat met volop kansen en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Voor de medewerkers is de CAO Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties (SGO) van toepassing met daarnaast aanvullende regelingen.

Wat verdien ik bij GGD Flevoland?

De hoogte van je salaris is afhankelijk van het profiel van de functie en de werkervaring. GGD Flevoland bepaalt het salaris aan de hand van schalen en periodieken zoals afgesproken in de CAO SGO.

Bovenop je salaris heb je recht op 17,05% Individueel Keuzebudget (IKB), dat je kunt inzetten voor bijvoorbeeld extra vakantiedagen, een extra uitkering of een fietsplan. Daarnaast biedt de GGD een thuiswerkvergoeding, een vergoeding voor sportlidmaatschap en een reiskostenvergoeding.

Hoeveel vakantiedagen krijg ik?

Bij GGD Flevoland heb je recht op een wettelijk en bovenwettelijk aantal verlofuren. Het aantal wettelijke uren is 4 maal de arbeidsduur. Het bovenwettelijk verlof verlof is op dit moment 50,4 uur (2023).

Pensioen

GGD Flevoland is aangesloten bij de Stichting Pensioenfonds ABP. Het pensioenreglement is op basis van collectieve afspraken tot stand gekomen. GGD Flevoland betaalt 70 procent van de premie en de werknemer betaalt de overige 30 procent van de premie. Voor meer informatie over het ABP-pensioen, kijk op de website van ABP

Collectieve zorgverzekering/tegemoetkoming ziektekosten

GGD Flevoland heeft een collectieve ziektekostenverzekering met CZ, IZA en Menzis. Medewerkers en hun gezinsleden kunnen hier met korting gebruik van maken. Naast de collectiviteitskorting krijgt de medewerker een tegemoetkoming in ziektekosten ter hoogte van € 296,- bruto per jaar met een inschaling tot en met salarisschaal 6 en € 168,- bruto per jaar voor de medewerker met een inschaling vanaf salarisschaal 6.