Overslaan en naar de inhoud gaan
InwonersLiefde en seksHulp bij seksueel geweld
InwonersLiefde en seksHulp bij seksueel geweld

Centrum Seksueel Geweld

Ben jij slachtoffer van seksueel geweld en heb je direct hulp nodig? Twijfel je of heb je vragen? Bel of chat gratis met ons. We zijn 24/7 telefonisch bereikbaar.

Neem binnen 7 dagen contact op

De eerste 7 dagen zijn erg belangrijk, het liefst neem je contact op binnen 72 uur. Dit is belangrijk omdat we je dan het beste kunnen helpen. Je hebt binnen deze tijd betere kans op psychisch herstel, op het voorkomen van zwangerschap en kunnen we eventuele geslachtsziekten nog voorkomen. Maar ook voor het voorkomen van zwangerschap en seksueel overdraagbare aandoeningen. Binnen deze tijd kunnen we ook sporen veiligstellen. Dit laatste maakt de kans groter om de pleger te vinden.

De chat is bereikbaar op werkdagen tussen 16:00 en 06:00 uur en in het weekend tussen 20:00 en 06:00 uur.

Hulp na 7 dagen of langer

Hulp vragen is nooit te laat! Was jij langer dan 7 dagen geleden slachtoffer van seksueel geweld? Ook dan staat het Centrum Seksueel Geweld voor jou klaar.
Informatie over hulp na 7 dagen of langer staat op de website van het CSG.

Centrum Seksueel Geweld

Het Centrum Seksueel Geweld helpt jou op een deskundige manier na een ongewenste seksuele ervaring. Je kunt veilig en anoniem contact opnemen. Bij het CSG werken artsen, verpleegkundigen, psychologen, politie en andere hulpverleners op 1 plek samen om jou te helpen.

We staan 24 uur per dag en 7 per week voor jou klaar.