Overslaan en naar de inhoud gaan
InwonersLiefde en seksIk ben een sekswerker
InwonersLiefde en seksIk ben een sekswerker

Informatie voor sekswerkers

Is seks je werk of krijg je geld of spullen in ruil voor seks? Kom dan twee keer per jaar langs voor een soatest. Bij het Centrum Seksuele Gezondheid (CSG) van GGD Flevoland kan dit gratis en anoniem.

Wij zijn er voor je.

Advies of hulp en soa testen

Heb je hulp, advies of ondersteuning nodig, maak een afspraak op ons spreekuur.
Als seks je werk is, heb je mogelijk meer kans om een soa te krijgen. Kom daarom minstens twee keer per jaar testen op soa. Bij het CSG van GGD Flevoland kan dit gratis en anoniem.

Maak een afspraak voor een soa-test

Gratis vaccinatie tegen Hepatitis B

Als seks je werk is, loop je meer risico op Hepatitis B. Je kunt je daarom bij de GGD gratis laten vaccineren tegen Hepatitis B. Kijk voor meer informatie afspraak op de website van Sekswerk.info. Of bel ons voor een afspraak (ma t/m vr tussen 8.00 en 17.00 uur)

Bel 088 002 99 10 voor een vaccinatieafspraak

Veilige en schone werkomgeving

Ben je op zoek naar praktische tips om je werk op een hygiënische en veilige manier te doen? Kijk in de Hygiënerichtlijn voor seksbedrijven en sekswerkers van het RIVM.

Gedwongen seks? Vraag om hulp!

Heb je er niet zelf voor gekozen om sekswerk te doen? Praat erover met iemand die je kan vertrouwen. Niemand mag jou dwingen om sekswerk te doen. En niemand mag geld van je eisen dat jij met sekswerk verdient.

Wat kan je doen?

  • Bij direct gevaar: bel 112
  • Vraag (anoniem) hulp van de politie: bel 0900-8844
  • Wil je er met iemand anders dan de politie over praten? Bel 088-0029910
  • Heb je te maken met seksueel geweld in je werk? Het Centrum Seksueel Geweld is 24/7 bereikbaar voor hulp: bel 0800-0188. Je kunt ook (anoniem) chatten met het Centrum Seksueel Geweld

Advies en hulp bij stoppen met sekswerk

Wil je misschien stoppen met sekswerk en heb je hulp nodig? Bezoek ons spreekuur. Voor het spreekuur kun je alleen telefonisch een afspraak maken via 088 002 99 10 (werkdagen 8:00 – 17:00 uur).

Vaccinatie tegen Hepatitis B

Als seks je werk is, loop je meer risico op Hepatitis B. Je kunt je daarom bij de GGD gratis laten vaccineren tegen Hepatitis B. Kijk voor meer informatie afspraak op de website van Sekswerk.info. Of bel ons voor een afspraak (werkdagen 8.00 en 17.00 uur).

Stoppen met sekswerk?

Meer informatie