Overslaan en naar de inhoud gaan
InwonersMaatschappelijke zorgBureau brandpuntRegionaal Expertteam Jeugd Flevoland
InwonersMaatschappelijke zorgBureau brandpuntRegionaal Expertteam Jeugd Flevoland

Regionaal Expertteam Jeugd Flevoland

Het Regionaal Expertteam (RET) is er voor jeugdigen en hun ouders uit heel Flevoland. Het doel is ervoor zorgen dat er voor elk kind zo snel mogelijk passende hulp is. Ook als de zorgvraag heel moeilijk is.

Het Regionaal Expertteam denkt mee, geeft advies en helpt om passende zorg te vinden.

Hierbij kijkt het Regionaal Expertteam of het nodig is om een overleg te organiseren waar verschillende hulpverleners bij aanwezig zijn. Dit zijn bijvoorbeeld gedragsdeskundigen, psychiaters en jeugdhulpverleners die bij verschillende zorgorganisaties en gemeenten werken. Op basis van de vraag wordt bepaald wie uitgenodigd wordt.

Het is belangrijk dat je zelf ook meepraat en meebeslist. Samen met jou en eventueel je kind kijken we wat nodig is om tot een goede oplossing te komen.

Aangemeld of vragen?

Ben je aangemeld voor de hulp van het Regionaal Expertteam Jeugd Flevoland? Dan houdt de aanmelder en/of de GGD je op de hoogte van wat er gebeurt.

Heb je nog vragen of wil je zelf een aanmelding doen? Neem dan contact met ons op via: 088 – 002 99 15 (bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 tot 17:00 uur) of stuur een e-mail naar RET@ggdflevoland.nl

Je kan je vraag ook stellen via onderstaand contactformulier. Iemand neemt dan contact met je op jouw vraag te bespreken.