Overslaan en naar de inhoud gaan
InwonersNieuwsGezond levenExpired: Na Dronten, kwam de bus ook naar Swifterbant en Biddinghuizen
InwonersNieuwsGezond levenExpired: Na Dronten, kwam de bus ook naar Swifterbant en Biddinghuizen

Na Dronten, kwam de bus ook naar Swifterbant en Biddinghuizen

Op initiatief van GGD Flevoland en in samenwerking met Gemeente Dronten, De Meerpaal, Brandweer Flevoland, WEL in Flevoland, Centrum Fysiotherapie en Diëtistenpraktijk TopCare zijn er afgelopen week weer waardevolle gesprekken gevoerd met inwoners over prettig, gezond en veilig leven, met Positieve Gezondheid als uitgangspunt.

Op dinsdagmiddag 1 augustus stond de bus in Swifterbant en op woensdagmiddag 2 augustus in Biddinghuizen. Het weer zat niet mee, maar gelukkig brak op beide middagen alsnog de zon door en zijn er in totaal rond de 140 gesprekken gevoerd.
Net als in Dronten was de bus in Swifterbant en Biddinghuizen aanwezig bij de wekelijkse markt. Wederom konden bezoekers met de GGD en partners in gesprek over hun ervaren gezondheid en informatie halen over thema’s zoals gezonde voeding, beweging, hersengezondheid, valpreventie en brandveiligheid. De lokale partners stonden daarnaast klaar om met inwoners de mogelijkheden te verkennen om actief aan de slag te gaan met de eigen gezondheid.
De bus toert de komende periode door Flevoland. Nieuwe data zijn te vinden in de agenda van de website Positief Ouder worden.  

een bus van de geegeedee